Fotograf i ÅrhusKunstfotoNude ArtNøgenfotoSexualitetKvindehusetNøgenmodel søges
Fotograf Ambjørn Happy, Århus • aarhus@fotografen.dk • Tlf. 26 13 41 11 (dgl. 9-21) • Billeder fra Århus. • Fotografering fra 800 kr.

Nøgenfotograf i Århus

Nøgenfotografering

Som nøgenfotograf er det menneskets inderste væsen, der er interessant. Med nøgenfotografi er vi ovre i kunstfoto, hvor billedet forsøger at indfange det der ikke kan udtrykkes i ord. De unge piger får taget nøgenfotos, for at forfølge en ambition om at blive model. Andre af mine kunder er kvinder, der får taget nøgenbilleder for at give deres kæreste en kærlighedseklæring, som han kan beundre.

Det vi ønsker at fotografere, det er måske din stemning, dine drømme, dit håb, dine længsler. Eller hvad det ofte også er, man ønsker i det det nøgne billede at udtrykke kærligheden fra hjertet i kombination med lysten fra seksualiteten.

Når du kommer til nøgenfotografering, så tag lidt smykker, sminke, accessories med. Der er mulighed for at tage et bad, både før og efter hvis du har brug for det. Vælg at tage noget af dit tøj med, som kan udtrykke forskellige sider af menneskets væsen. Noget der er spraglet, eller stramt, eller blomstret, eller blonder, lette kjoler og svømmedragt og hvad som helst vi kan lege med, for at komponere et sjovt, sanseligt og erotisk billede.

Ambjørn
Fotograf i ÅrhusRing efter fotograf i Århus.
Billeder der viser den smukkeste side af os, det er mit mål som fotograf. Prisen er rimelig, og du få 20 digitale billeder med i prisen. Du får fotos leveret via email, klar til gavebrug eller til kommercielt brug.

Hvis du søger job som nøgenmodel, så er du også velkommen til kontakte mig angående kunstprojekter der hylder kvinders skønhed, som f.eks. Kvindehusets Fotoudstilling.
Ambjørn
Fotograf i Århus
Tlf. 26 13 41 11