Fotografen De nøgne historier fra den utilslørede krop. Kunstfoto Nude Art Nøgenfoto Sexualitet Kvindehuset Nøgenmodel søges Fotopriser Nude Model Wanted Vær med og vind

Fotograf søger nøgenmodel | 1.000,-/timen

Nøgenmodel søges til kunstneriske nøgenbilleder, nudeart

Fotografen i Århus søger kvinder i alderen ca. 21-30 år som vil fotograferes til nudeart mod et kontant honorar, plus smukke billeder du kan bruge privat til hjemmesider, som gave til din kæreste, hvad du vil.
Ring, eller send en mail med et vellignende foto af dig selv.

Det er en fordel hvis du er vant til at stå model, men du er også velkommen som nybegynder.

Fast honorar for nøgenfotografering

Du bliver betalt 1.000 kr. for en times fotografering. Honoraret udbetales kontant, bare du har noget ID med.
Forvent at bruge et kvarter til en lille halv time inden fotograferingen på snak, spørgsmål, sminke og lignende, evt. et bad hvis det er nødvendigt.

Penge i hånden og 20 digitale fotos

Du får kontant honorar for fotografering, når vi er færdige (b-indkomst). Du får også de 20 bedste fotos af dig til download via din mail. Lav f.eks. en forstørrelse til kæresten, eller et flot billede bare til dig selv.

Vær tryg ved at blive fotograferet nøgen

Måske har du erfaring som croquis-model i Århus, du er allerede model, eller du er bare nysgerrig efter at prøve et job som nøgenmodel. Du kan være ganske tryg, uanset om du har stor eller lille erfaring som nøgenmodel.

Alle kropstyper, brystmål, racer, nationaliteter er smukke

Alle mennesker kan være smukke, fordi den egentlige skønhed kommer indefra. Billederne forsøger at fange den indre skønhed, gennem et kamera. Det er en krævende kunstart, så det er godt hvis du er glad for livet, tilfreds med din krop, og at du føler dig tryg når du er nøgen. Tanken om at blive set helt nøgen skal helst give dig lidt sommerfugle, som kildrer dig med lyst og glæde. Som nøgenmodel skal man være glad for at blive set og beundret af andre mennesker.

Jeg er virkelig vild med billederne!

Ambjørn
Fik bare lige lyst til at fortælle at jeg havde en rigtig god oplevelse i går :) Tak! Flotte billeder :)
Jeg er virkelig vild med billederne! Har allerede fundet mine yndlings! Elsker det med båndet! Det er så fortællende.
Fedt fedt fedt!
Kh

Den nøgne krop er naturlig og smuk

Som fotograf er mit forhold til nøgenhed og seksualitet afslappet. Jeg kan godt lide at fotografere det nøgne menneske, og alle de følelser vi indeholder. Nøgenbilleder skal helst indeholde en historie og noget inspiration til at se dybere, sådan at modellen bliver levende som menneske.
Jeg kan også lide humor i billederne.

Du skal være glad for at blive set

Jeg er søger modeller som er glad for at leve, glad for deres krop og glad for at blive set. Dette skal du have det godt med. Dit ansigt, dit køn, dine bryster, din bagdel - alle dele af dig skal du have lyst til at blive set og beundret for. Min opgave er at lave interessante billeder, som viser din skønhed, dine følelser, dit begær, erotik, livsglæde, oprør, livsvilje, latter, nænsomhed.

Ring og hør mere, eller send en mail.

Se mennesket som det er under huden

Mine billeder vil gennem det nøgne søge at afspejle menneskets indre gennem følsomhed og humor. Jeg fotograferer de følelser, begær og erotik, som strømmer ud gennem huden og vores bevægelser. Desuden viser billederne det naturlige i at være skabt som man er, inklusiv retten til at elske sig selv samt alt hvad man indeholder.
Ambjørn Happy
Fotograf i Århus
happy@fotografen.dk
Tlf. 26 13 41 11 (dgl. 9-21)

PS: Du kan tage din veninde med, hvis du vil

Du kan naturligvis tage en veninde med til fotograferingen. Alt foregår naturligt og fint, og hvis det kan gøre dig mere tryg, så invitér hende med dig, bare hun er afslappet omkring nøgenhed.