Fotografen De nøgne historier fra den utilslørede krop. Kunstfoto Nude Art Nøgenfoto Sexualitet Kvindehuset Nøgenmodel søges Fotopriser Naked Models Vær med og vind

Nøgenfoto hos Fotografen

Hos nøgenfotografen kan du blive fotograferet helt nøgen, smuk og lækker. Den perfekte gave til dig selv, eller til den du elsker. Fotografering i dine vante omgivelser, eller i naturen. Billeder udenfor kan også tages om efteråret eller vinteren.
Bemærk: Jeg tager ingen "hemmelige" billeder. Det er nøgentofos som kan tåle at blive set. Hvis du drømmer om private billeder som kun du og din kæreste ser, så er det bedre at tage dem selv med dit eget kamera. Mine billeder kan du forvente bliver set af mange mennesker.


Du fik mig virkelig til at slappe af

Hejsa Ambjørn. Vil bare skrive tak for en super fotoshoot, du fik mig virkelig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Håber de er blevet gode. Dejligt du er så frigjort som fotograf!
----
WOW!!!
Jeg er lige kommet hjem fra job og har lige set dem igennem. Hold da op, de er virkelig fantastiske!
Ida

Nøgenbilleder

Alle mine billeder bliver set af mange mennesker. Du kan ikke købe "hemmelige" billeder af mig. Dels er det teknisk umuligt at garantere hemmeligholdelse af billederne. Der kan ske indbrud. Billeder man sender på mail til kæresten kan blive læst af andre, med vilje eller ved et uheld. Til gengæld er det strafbart hvis nogen mod din vilje offenliggør private billeder af dig, og de store sociale medier er meget obs på at forbyde bare bryster, naturlig nøgenhed eller erotiske billeder. Det er en myte, at folk bare kan vise billeder af os nøgne, som de har lyst. Faktisk er der en stærk censur på internettet, som forbyder billeder af selv helt uskyldige situationer som amning og naturister på offentlig strand.

Jeg er naturist og kan lide at være nøgen. Youtube er ikke glad for mennesker som mig, og har flere gange straffet mig for videoer, hvor jeg var nøgen. Det er noget politisk, du. Desuden er nogle af jordklodens kulturer bange for nøgenhed, fordi det strider mod religiøse opfattelser og kulturelle traditioner.
Dansk kultur er afslappet omkring nøgenhed. Du må rende rundt i skoven nøgen. Hvorfor du skulle gøre det, ved jeg ikke, men det er okay i Danmark. Ifølge den danske lov, så er det lovligt at være nøgen i Danmark, være nøgen på billeder og på video. Det er naturligt. Det er okay. Vi er et vikingeland, et land med en naturlig forståelse af nøgenhed, og en respekt for folks frihed til at være nøgne. Slap af og vær nøgen, i dit sommerhus, på stranden, i skoven, i naturen. Det er lovligt, og bare dejligt, hvis du kan li' det.

Jeg synes den nøgne krop er så meget finere at vise, end billeder af krig, sult, forurening, mord.

Kroppen er naturlig og ren. Nøgenhed er for mig et ideal. Hvis det stod til mig, skulle vi alle sammen være nøgne meget mere, og slappe af omkring kroppens udseende. Vi er skabt som vi er, og vi har lov til at være dem vi er.
Synes jeg.

Den kommercielle opfattelse af, hvilken type af kroppe der er "lovlige" er jeg modstander af. Hvis vi skal have en krop som en fotomodel for at rende rundt på stranden i solskin, så er der altså 99% af os som skal gemme os i store klædedragter under parasollen og skamme os. Det er jo dumt! Man er født med en eller anden kropstype, og den har man lov til at være glad for.

Jeg synes det er en menneskeret at være stolt og glad for at leve, grine, pjatte, være nøgen. Folk som har det svært med nøgenhed, de kan jo starte med at lade være med at glo, eller tage et kursus i at slappe af og bare være sig selv.

Ambjørn Happy
Fotograf Århus