Nøgen Fotograf De nøgne historier fra den utilslørede krop. Kunstfoto Nude Art Nøgenfoto Sexualitet Kvindehuset Nøgenmodel søges Nude Photographer Vær med og vind

Den Nøgne Fotograf

Nøgenfotografen i København og Århus

Du kan - på eget ansvar - invitere en kunstnerisk fotograf til bryllup, fest, teater, dans, kultur.
Jeg tager nogle lidt anderledes billeder som er kunst, hvilket kan være et godt krydderi til de "traditionelle" billeder.
Jeg er altid nøgen, når jeg fotograferer.

Nøgenfotografering

For en nøgenfotograf er det menneskets inderste væsen, der er interessant. Med nøgenfotografi udforsker vi kunstfoto, hvor billedet forsøger at udtrykke det ordløse. Nogle unge piger får taget nøgenfotos, for at forfølge en ambition om at blive model. Andre kvinder bliver fotograferet nøgne for at give deres kæreste en kærlighedserklæring, som han kan beundre.

Når du bliver nøgenfotograferet, så tag lidt smykker, sminke, accessories med. Vælg at tage noget af dit tøj med, som kan udtrykke forskellige sider af menneskets væsen. Noget der er spraglet, eller stramt, eller blomstret, eller blonder, lette kjoler og svømmedragt og hvad som helst vi kan lege med, for at komponere et sjovt, sanseligt og erotisk billede.

Du må anvende billederne både privat og kommercielt, og billederne kan blive vist på min hjemmeside, kunstudstillinger, fotobøger (papir/digitalt). Derfor tager jeg kun billeder, som er smukke og fine. Ingen af mine billeder er "hemmelige". Du skal kunne være stolt af billederne, og være glad for at vise din skønhed til hele verden. For mig er det en ære at tage smukke billeder af dig, dit liv, dine følelser, dine tanker, din personlighed. Jeg forsøger at vise noget sart, noget nøgent, noget ægte, med eller uden tøj, et smukt billede af dig.

Så giv mig kald, hvis du har spørgsmål, eller send en mail.
Ambjørn Happy, København og Århus
Fotografen
Tlf. +45 26 13 41 11 (9-21)
happy@fotografen.dk
Nøgenfotografen