Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 5. December 2020 Kl. 23:46

Fotografen i Århus, Ambjørn Happy

Fotojournalist i Århus


Foto: Blanka Papp Fashion Design, Model Ulrikke Krogh & Cecilie Vad Andersen.

Billeder fra virkeligheden er den bedste reklame. PR-foto, coverfoto, plakatbilleder, bandfoto og foto til hjemmesiden. Ring og få en snak med fotojournalisten i Århus når det gælder projekter omkring kunst og kultur.
Moderne reklame lever af sandhed, virkelighed, autencitet. Den lever også af fiktion, følelser og drama. Men alt sammen er det pakket ind i virkelighed. Virkeligheden sælger alt, fordi virkelighed kan vi stole på. Det er dens natur.

Kunst og kulturfotograf i Århus


Foto: Sara Viktoria Bjerregaard i David Bowie Lazarus

Fotograf til scenekunst, teater, dans, events, performance. Tjek et par billeder fra scenekunstens univers.
Giv et kald eller skriv, hvis du er kunstner og er på udkig efter en billig fotograf i Århus. Jeg har ikke tid til alle opgaver, men måske kan være din opgave jeg fotograferer næste gang, eller laver video til. Så, hold dig ikke tilbage.

Modefotograf Århus


Foto: Blanka Papp Fashion Design, Model Christian Byskov

Se her nogle eksempler på modefoto i Århus. Fotografen arbejder i den kunstneriske retning, kombineret med et vågent øje for troværdighed og autencitet.
Giv et kald og få en snak om modefotografering.

Fotograf til medarbejderbilleder


Foto: Glad fragtmand

Alle medarbejdere er unikke, kompetente og fantastiske. Det er derfor kunderne elsker dem. Ikke på grund af et slips eller en ny frisure. Det er personligheden vi elsker! Vi sælger ikke ret meget på et slips, men vores personlighed sælger alt.

Mange mennesker synes det er lidt ubekvemt at blive fotograferet. Vi føler os nemt forkerte på billeder. Derfor forsøger vi at smile når fotografen dukker op på firmaet. Derfra går det i den forkerte retning. Vi bliver stive i blikket og der går slips i den. Det bliver for pænt, og vi er meget mere end det.
Bestil tid til fotografering af dine medarbejdere for at vise kunst og kultur i firmaet.

Tjek jeres billeder af medarbejderne på hjemmesiden af og til. Det er typisk en side som nye kunder tjekker ud for at finde kontaktdata.
Hvad er det for nogle mennesker der er ansat? Svarer billederne til virksomhedens dynamik, kvalitetsans og personlighed. Kan man genkende den person man snakker med i telefonen?
Fotografen i Århus er god til hurtige portrætter af medarbejderne, så man føler sig set og fotograferet fra den rigtige vinkel. Giv et kald, eller tjek selv priserne på medarbejderfoto i Århus.

Erhvervsfotograf i Århus


Foto: Danske Fragtmænd leverer til døren

Firmaportrætter og gode billeder af medarbejderne. Det er også kultur. Er jeres erhvervsfoto gode nok, eller er de blevet uaktuelle? Er der nok opmærksomhed i dine billeder?
Virkeligheden er den bedste sælger. Det ved vi. Det er når vi har forbindelse med hinanden, at vi køber og sælger og driver forretning. Sådan kan billederne af din butik også være. Der kan være autencitet, nærvær og personlighed i firmaets billeder.

Fotografen fotograferer i Århus

Jeg fotograferer hverdagen, kunst og kultur som teater og dans, men laver også portrætbilleder af mennesker, tanker og idéer.

Fotograf Århus
Ambjørn Happy, fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf.: (+45) 26 13 41 11. Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Email: [email protected] Web: Fotografen.dk

Naturen er evig

Jorden tåler vægten af dit fodaftryk. Når alt er støv, mennesket rejst bort til evigheden, vil naturen stadig være her. Med sit enorme hav. Vulkanerne. Sletterne. De højeste bjerge og de dybeste jungler.

Når jeg går i naturen mærker jeg naturen i mig selv. Den er også evig.

Byen er øjeblikkets popsang

Jeg mødte en måge i Rom. Den stod på en kanten af en bro og kiggede mig ind i øjnene da jeg gik over floden midt i byen. Åbnede det gule næb, lagde hovedet på skrå og sagde dav med sin hæse, høje stemme.

De er vant til det, mågerne. Menneskenes byer rejser sig, falder sammen igen. Nogle gange forsvinder byerne i junglen, bliver glemt. Andre vakler i et jordskælv eller drukner i en tsunami, dækkes af lava fra en vulkan. Og hver gang er der altid en måge der cirkler over ruinerne, folder vingerne og lander på en sten.

Byer tror de lever for evigt, men mågen ved bedre. Vores byer er som en popsang. De skal nydes mens de er her. De skal stråle, skinne og være farverige. Byerne skal væres vores hyldest til livet og til hinanden. Byerne er vigtige for os mennesker, de er spændende. Vi rejser til fremmede steder for at se deres byer, høre deres popsange. Mågen vil hellere have en fisk, sådan er det.


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en billig fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

13