Fotografen.dk Tirsdag 22. juni 2021 kl. 12:30


Ambjørn Happy
fotograf & journalist,djh
8000 Aarhus C
Tlf. +45 26 13 41 11

Kontakt fotograf Aarhus Priser hos fotografen

Fotografi Video Aarhus 1. Hverdagen 2. Scenekunstfoto 3. Portrætfoto 4. Kunstfoto 5. Modefoto


Freelance fotograf i Aarhus

Fotografen Ambjørn Happy er freelance fotograf i Aarhus. Jeg tilbyder foto og video i Aarhus. Se priserne hos fotograf i Aarhus. F.eks. Fotopris: 360 kr./stk. inkl. fototid, redigering, transport. Garanti for tilfredshed.

Billeder fra livet i hverdagen

Billeder fra virkeligheden giver den bedste opmærksomhed, også indenfor kunst og kultur.
Moderne kommunikation lever af sandhed, virkelighed, autencitet. Den lever også af fiktion, følelser og drama. Men alt sammen er det pakket ind i virkelighed. Virkeligheden sælger alt, fordi virkelighed kan vi stole på. Det er dens natur.


Foto: Blanka Papp, portræt


Foto af kunst og kultur i Aarhus

Jeg fotograferer scenekunst, teater, dans, events, performance. Tjek et par billeder fra scenekunstens univers. Kultur har en stor plads i hjertet.


Foto: Simon Mathew David Bowie Lazarus


Modefotograf Aarhus

Se her nogle eksempler på modefoto i Aarhus. Som modefotograf arbejder i den kunstneriske retning, kombineret med et vågent øje for troværdighed og autencitet. Det er en interessant kunstart.


Model: Cecilie Vad Andersen


Billeder af dig selv, din gruppe eller din familie

Nogle mennesker synes det er lidt ubekvemt at blive fotograferet. Vi føler os nemt forkerte på billeder. Derfor forsøger vi at smile når fotografen dukker op. Vi kan blive stive i blikket og der går slips i den. Det bliver for pænt. Fotografens vigtigste opgave er at tage et godt foto af dig, uden at du bliver for pæn eller anspændt.. Billederne er bedst, når vi glemmer at vi bliver fotograferet, og det er fotografens kunst.


Foto: Aarhus Havn


Billeder af mennesker der arbejder

Jeg er glad for at fotografere mennesker der arbejder. Kunsten er at være til stede, uden at forstyrre eller forvirre folk.


Foto: Danske Fragtmænd leverer til døren

Fotografen.dk Fotografi Video Aarhus Hverdagen Scenekunstfoto Portrætfoto Kunstfoto Modefoto Freelance fotograf i Aarhus Videojournalisten i Aarhus


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Fotografen.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.235.223.5 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Fotografen.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Ambjørn Happy


Fotograf Aarhus


Fotografen.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 sekund