Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 5. December 2020 Kl. 23:03

404 Not Found

404 Not Found

Beklager, jeg fandt ikke den side du bad om.

Sorry, I could not find the page you asked for.

Sorry, die von Ihnen angeforderte Seite existiert nicht.

Kunsten at fortælle en historie på scenen

Vi har set mange tusinde film, millioner af billeder. Og de var gode, nogen af dem. Men ingen af billederne kan konkurrere med scenekunsten. Skuespillere som trækker vejret i samme rum som dig. De sveder, de bevæger sig. Elsker, hader, er ensomme, griner og pjatter. Det er ultimativt bedre end film, fordi scenekunsten er levende, det er nu.

Den levende fortællekunst strækker sin spor tusindvis af år tilbage på planeten. Vi har siddet ved bålene og lyttet til historier. Optrådt for hinanden, danset sammen, pjattet og grinet. Det er menneskets natur at være sammen med andre og dele de historier som er fælles. Historier om kærlighed. Finde sig selv. Kæmpe for sin sag. Komme i tvivl. Falde og rejse sig igen.

Historier fra planetens spind omkring solen

Scenekunsten har det ægte som sker lige nu, scenen kan berøre hjertet i brystkassen. Eneste problem er vel, at en god film kan sættes på pause, men scenekunsten er ikke så tålmodig. Vi må sidde stille, ikke gå i køleskabet, holde fingrene fra kæresten, ingen cigaretter, cola og kaffe. Det er hårdt. Scenekunst er mest for den modige og den stærke som tåler indtryk uden pause. Sådan er også livet. Uden pauseknap.

Jeg elsker at fotografere scenekunst, men det giver sig selv: Intet fotografi af scenen kan konkurrere med den rigtige oplevelse. Scenekunst smager simpelthen bedre med alle sanser, når vi oplever den selv.