Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 5. December 2020 Kl. 22:36

Gabbiano, Rom

Vi snakkede den morgen.
2020 © Ambjørn Happy, Fotograf Århus

Naturen er evig

Jorden tåler vægten af dit fodaftryk. Når alt er støv, mennesket rejst bort til evigheden, vil naturen stadig være her. Med sit enorme hav. Vulkanerne. Sletterne. De højeste bjerge og de dybeste jungler.

Når jeg går i naturen mærker jeg naturen i mig selv. Den er også evig.

Byen er øjeblikkets popsang

Jeg mødte en måge i Rom. Den stod på en kanten af en bro og kiggede mig ind i øjnene da jeg gik over floden midt i byen. Åbnede det gule næb, lagde hovedet på skrå og sagde dav med sin hæse, høje stemme.

De er vant til det, mågerne. Menneskenes byer rejser sig, falder sammen igen. Nogle gange forsvinder byerne i junglen, bliver glemt. Andre vakler i et jordskælv eller drukner i en tsunami, dækkes af lava fra en vulkan. Og hver gang er der altid en måge der cirkler over ruinerne, folder vingerne og lander på en sten.

Byer tror de lever for evigt, men mågen ved bedre. Vores byer er som en popsang. De skal nydes mens de er her. De skal stråle, skinne og være farverige. Byerne skal væres vores hyldest til livet og til hinanden. Byerne er vigtige for os mennesker, de er spændende. Vi rejser til fremmede steder for at se deres byer, høre deres popsange. Mågen vil hellere have en fisk, sådan er det.

Fotograf i Århus.


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en billig fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

23