Kontakt Priser Foto Video Søndag 20. Oktober 2019

Model søges i Århus | 1000,-/timen

Nøgenmodeller - f.eks. croquis-model - søges til kunstneriske nøgenbilleder - fotomodel til NudeArt

Fotografen betaler kontant 1000 kr./time. Kontakt mig hvis du er croquis-model i Aarhus, eller du er fotomodel, og har lyst til at blive fotograferet til nude art.

Vil du være nøgenmodel i Aarhus?

Jeg søger kvindelige nøgenmodeller i alderen ca. 21-30 år som vil fotograferes nøgen mod et kontant honorar, plus smukke billeder du kan bruge privat til hjemmesider, som gave til din kæreste, hvad du vil.
Ring, eller send en mail med et vellignende foto af dig selv.

Ambjørn Happy
fotograf
[email protected]
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ring/SMS)

Fast honorar for nøgenfotografering

Fotografen i Århus betaler 1000 kr. for en times fotografering. Honoraret udbetales kontant, bare du har noget ID med.
Forvent at bruge et kvarter til en lille halv time inden fotograferingen på snak, spørgsmål, make-up og lignende.

Skønne billeder!
Kære Ambjørn
Jeg synes det er nogle skønne billeder! Jeg er meget vild med at vi fik lavet nogle billeder hvor jeg binder mig selv op! Det passer rigtig godt ind. Jeg er vild med vores arbejde - og samarbejde!
kram fra Julie

Du får penge i hånden og 20 digitale fotos

Du får kontant honorar for fotografering, når vi er færdige. Du får også de 20 bedste fotos af dig til download via din mail. Lav en forstørrelse til kæresten, eller et flot billede bare til dig selv, en kalender, en fotobog til julegave. Du må bruge de billeder som du har lyst.

Vær tryg ved at blive fotograferet nøgen

Måske har du erfaring som croquis-model i Århus og København, du er allerede model, eller du er bare nysgerrig efter at prøve et job som nøgenmodel. Du kan være ganske tryg, uanset om du har stor eller lille erfaring som nøgenmodel. En frimodighed og afslappethed omkring nøgenhed er et godt udgangspunkt.

Du fik mig virkelig til at slappe af

Hejsa fotograf. Vil bare skrive tak for en super fotoshoot, du fik mig virkelig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Håber de er blevet gode. Dejligt du er så frigjort som fotograf!
----
WOW!!!
Jeg er lige kommet hjem fra job og har lige set dem igennem. Hold da op, de er virkelig fantastiske!
Ida

Alle kropstyper er smukke

Alle mennesker kan være smukke, fordi den egentlige skønhed kommer indefra. Mine billeder forsøger at fange din indre skønhed, gennem et kamera. Det er en krævende kunstart, så det er godt hvis du er glad for livet. Tilfreds med din krop. At du er tryg når du er nøgen.
Som nøgenmodel skal man være glad for at blive set og beundret af andre mennesker. Tanken om at blive set helt nøgen skal gerne give lidt sommerfugle i maven som kildrer med lyst og glæde.

Hvordan har du det med nøgenhed?

Du er nøgen, men billederne fokuserer på kvindens indre skønhed. Den livskraft der stråler ud gennem dine bevægelser, huden, ansigtet, armene. Billederne er portrætter af styrke og følsomhed, erotik og begær efter livet, tanker og følelser. Der kan også være humor og inspiration i billederne. Kunstneriske nøgenfotos ser dybden under huden, din indre skønhed. Kan du li' at blive betragtet og beundret når du er nøgen?

Følte mig meget tryg

Tak - og du er en virkelig dygtig fotograf!
Jeg kan rigtig godt lide to af dem hvor jeg står med det orange sjal.
Det var en god oplevelse hos dig og følte mig meget tryg.
Anja

Fotografens forhold til nøgenhed

Som nøgenfotograf er mit forhold til nøgenhed og seksualitet afslappet, blandt andet fordi jeg har undervist flere hundrede kærester i tantra. Gennem tantra har jeg lært at se menneskets indre skønhed. Og jeg er kommet frem til at det nøgne menneske er smukt i mine øjne. Jeg er nøgen når jeg fotograferer nøgne mennesker, for at vi kan være på samme niveau. Gælder også fotografering udenfor. Hvis det er snevejr står jeg ikke i parkacoat med en nøgen model frysende foran kameraet. Hvis nogen fryser, er det både fotograf og model. Ligeværdighed er vigtigt, og derfor har du også brugsret til billederne.

Ring eller skriv hvis du vil være fotomodel

Ring hvis du har spørgsmål, eller send en mail med et foto af dig selv, så vender jeg tilbage til dig.Fotografier fra fotograf i Århus og København. Fotografen laver billeder fra hverdagen.
Kontakt fotograf i Århus og København Kunstfoto med historier og dramatik. Journalist xpress 24/7

Ambjørn Happy, fotograf og journalist Fotograf i Århus.
© 2019 Fotografen.dk
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
[email protected]
tlf. +45 26 13 41 11
8000 Århus

Ambjørn Happy laver journalistiske billeder fra hverdagen. Udover at arbejde som kunstfotograf, tager fotografen i Århus og København også ud til kunst, kultur og lokale begivenheder. Søger du freelance fotograf i Aarhus og København? Eller en freelance journalist i Aaarhus og København til at skrive dine pressemeddelelser eller sælgende tekster, måske en videojournalist?Fotografen.dk Scenekunst og kultur Kunstfoto og sjov Fashion/Art Photography Portræt i billede Byen og naturen Nude Art Nøgenfoto Video Kontakt Fotografen Videojournalist Priser

Scandinavian videojournalist Dansk videojournalist