Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 24. Oktober 2020 Kl. 13:05

Glad fotojournalist i Århus. Autentiske billeder.

Fordi virkeligheden er god reklame


Foto: Torben retter på sin brille. Den er god nok.

Vi har succes, vi vil have spændende og interessante medarbejderbilleder. Kulturen i dit firma er levende som en blomst, som et 20 meter højt birketræ, som en have fyldt med solskin, fugle og honningerbier, som et brølende vandfald. Dit firma er levende sådan som hver eneste af dine medarbejdere. Dit brand er trækker vejret i verden, i virkeligheden.

Med en fotojournalist kan du hver gang sige noget nyt, sådan at folk stopper op og interesserer sig for hvad dit firma ønsker at give til verden.

Virkeligheden er ny hver dag

Dine kunder bevæger sig hurtigt. 935 km/t på vores breddegrader. 1675 km/t ved Ækvator. Planeten spinner rundt med så stor en fart for at nå frem til i morgen tidlig.
Men dine kunder har også travlt, fordi tiden bliver kortere. For hvert år vi lever, bliver dagene kortere. Vi ser for mange gentagelser igen og igen, øjnene lukker ned, og tiden forsvinder mellem vores fingre.

Lad os stoppe tiden. Lav en video. Lad os trække tiden i langdrag med nye vinkler, nye billeder, nyt. Alt det nye nedsætter tidens hastighed, sådan at dine kunder får mere tid til at handle med dig. Undersøge dine produkter fra flere vinkler. Kontakt Fotografen i Århus.

Der er kun én vej til at få mere tid i livet, og det er at se noget nyt

Tidens knaphed har noget med vores hjerner at gøre. For at få mere tid, har vi brug for at se noget nyt. Nye portrætfotos. Hver gang vi oplever noget nyt, sukker planetens turbine og livet går ned i gear. Vi bliver nærværende. Vi har god tid.

Dit brand er nyt hver gang

Sig noget nyt, når du kommunikerer. Du får opmærksomhed. Dine kunder lytter. Det er ligesom alt andet i livet. Kunsten er at skabe nye billeder, hver gang. Gentagelserne er vores fjende, rutiner, det vi plejer at gøre. Det er "plejer" og "det er set før" der giver sand i ørerne, det er gentagelserne der får øjnene til at lukke og slukke.


Video: Retro eller nyt design?
🎥 Fotograf Århus

Torben retter på sin brille
📷 Fotograf Århus


Anmeldelse: Restaurant Olive i Aarhus
🎥 Fotograf Århus

Gæt hvilken motorcykel?
📷 Fotograf Århus

Fragtmanden går hele vejen
📷 Fotograf Århus

Skibet skal sejle i nat
📷 Fotograf Århus


Ølfestival i Århus - Beer Festival Denmark
🎥 Fotograf Århus

Nye computere til Skødstrup Skole
📷 Fotograf Århus

Rene linjer, Gorrissen Federspiel
📷 Fotograf Århus


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en gratis fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Billig eller gratis fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

15