Kontakt Priser Foto Video Fredag 28. Februar 2020

Freelance fotograf i Århus

Kontakt fotografen

Freelance journalist Videojournalist Fotojournalist Tekstforfatter Jeg fotograferer fordi det gør mig glad at fortælle en historie. Desuden skriver jeg, pressemeddelelser, tekster til sociale medier, taler, informative tekster, tekstforfatning til reklamer. En god historie gør mig glad. Det er mit fag.

For enkeltstående timer er min timeløn 700, og billigere ved sammenhængende timer, halv/hel dag. Det er B-skat, honorarløn.
Hvis du kun skal bruge mig en enkelt time, kan du tjekke min kalender og reservere en tid online.
Ring til mig med spørgsmål, send mail/SMS. Du er velkommen.

Ambjørn Happy, fotograf og journalist Ambjørn Happy
journalist, djh
idé, tekst, foto og video
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]

Det er dejligt at fortælle en god historie. Det gør mig glad. Derfor fotograferer jeg mennesker, kunst og kultur. Det er også fedt at skrive kreative tekster, historier, pressemeddelelser.Fotografier fra fotograf i Århus. Fotografen laver billeder fra hverdagen.
Kontakt fotograf i Århus Kunstfoto med historier og dramatik. Journalist xpress 24/7

Ambjørn Happy, fotograf og journalist Fotograf i Århus.
© 2020 Fotografen.dk
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
[email protected]
tlf. +45 26 13 41 11
8000 Århus

Ambjørn Happy laver journalistiske billeder fra hverdagen. Udover at arbejde som kunstfotograf, tager fotografen i Århus også ud til kunst, kultur og lokale begivenheder. Søger du freelance fotograf i Aarhus? Eller en freelance journalist i Aaarhus til at skrive dine pressemeddelelser eller sælgende tekster, måske en videojournalist? Tjek også om du kan få en gratis fotograf i Århus.Fotografen.dk Scenekunst og kultur Kunstfoto og sjov Fashion/Art Photography Portræt i billede Byen og naturen Nude Art Nøgenfoto Video Kontakt Fotografen Videojournalist Priser

Dansk videojournalist

Bogland Bøger med sex, gys, erotik og drama.

Fotograf i Århus Scenekunst og kultur

Mødekonsulent (mødebooker) i Århus