Fotograf
Århus
Priser
foto & video
Galleri
fotografen
Video
eksempler

Fotograf Århus, Lørdag 4. Juli 2020

Fotograf Århus: Kunstfoto og sjov

Billeder af kunst og kultur finder du her. Men du finder måske også kunstfoto der ligger udenfor hverdagens faste overbevisning og rutiner. Kunstbilleder handler for det meste om følelser, humor, tanker og seksualitet. Fotografen.dk er kunstfotograf i Århus.

Efter sommeren
Bladene falder af træerne efter sommeren.

Fotograf Århus Ambjørn Happy


Video: Tine Dannerfjord på Art Gallery PS

Video Fotograf i Århus Ambjørn Happy

Hvem er du?
Hun kunne ikke genkende den stemme.

Fotograf Århus Ambjørn Happy

Rygeforbud
Hun fortalte sin mening om hans person.

Fotograf Århus Ambjørn Happy

Hvad siger du?
Opkaldet kom fra en privat del af kroppen.

Fotograf Århus Ambjørn Happy

For sent til at flyve
Nogle dage er man for sent i livet til sit eget fly.

Fotograf Århus Ambjørn Happy

Gæt hvilken motorcykel?
Yamaha Dragstar 1100 - V2 motor - 1.063 kubik - Luftkølet - 5 gear - 62 HK - Kardantræk

Fotograf Århus Ambjørn Happy

Kunsten fremstiller ingen ting

Kunsten fremstiller hverken fortovsfliser, kampfly, tagsten eller de der plasticklemmer til fryseposen. Derfor har kunsten et blakket ry hos de mennesker der foretrækker ting. Kunsten har tendens til at tage mere af vores tid, end den giver. Tid vi kunne have brugt på at vaske bilen eller købe ting i butikken.

Kunsten er ikke en ting. Ligesom mennesket. Mennesket er ikke en ting. Vi siger nej til at blive betragtet som en ting. Vi er det ikke, ingen ting. Derfor har det altid været det vigtigste for mennesket at fremstille kunst. Ja. Når alle husene er blevet til brokker og støv, finder de kunsten i jorden. Løvemennesket i Tyskland, for eksempel, 30 tusinde år gammel, skåret ud af et stykke mammuttand, 30 centimeter høj.

Børn er fødte kunstnere. De finder ler, pinde, fjer og bygger et kunstværk på skrivebordet. De tegner. Synger og danser. Vi er alle kunstnere i vores fødsel, så hvorfor holde op med det? Bliver vi kedelige voksne mennesker uden kunst i hverdagen? Nej, vores kunst bliver bare større. Vi bygger skyskrabere, planlægger jernbanestrækninger, bager kager, syer tøj.

Kunst spilder tiden der kunne have været anvendt på fabrikken, men kunsten får os til at huske at vores liv er så meget større end forskærmen som fik en bule, eller naboen der faldt ned af trappen og brækkede benet. Kunsten får os til at huske at livet er fantastisk fordi det er ikke nogen ting, det er meget større.


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation. Fotografens transport-udgifter og redigering er naturligvis med i prisen, og du får altid tilbud om en fast pris på fotograferingen som du kan sammenligned med andre. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Desuden kan du få en gratis fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy laver journalistiske billeder fra hverdagen. Udover at lave fotografering, tager fotografen i Århus også ud til kunst, kultur og lokale begivenheder, samt arbejder som journalist.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Billig eller gratis fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Videojournalist

Ambjørn Happy, fotograf og journalist Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf.: (+45) 26 13 41 11
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Email: [email protected]
Web: Fotografen.dk


Scenekunst og kultur Århus Kunstfoto og sjov Århus Fashion/Art Photography Portrætfoto
Århus
By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Videojournalist Århus Kontakt
fotografen