Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 5. December 2020 Kl. 23:34

Nøgenmodel søges til Nude Art | 1000,-/timen

Nøgenmodeller - f.eks. croquis-model - søges til kunstneriske nøgenbilleder - fotomodel til NudeArt

Fotografen betaler kontant 1000 kr./time. Kontakt mig hvis du er croquis-model i Aarhus, eller du er fotomodel, og har lyst til at blive fotograferet til nude art.

Vil du være nøgenmodel i Aarhus?

Jeg søger kvindelige nøgenmodeller i alderen ca. 21-30 år som vil fotograferes nøgen mod et kontant honorar, plus smukke billeder du kan bruge privat til hjemmesider, som gave til din kæreste, hvad du vil.
Ring, eller send en mail med et vellignende foto af dig selv, nøgen eller påklædt som det passer dig bedst.

Ambjørn Happy
fotograf
[email protected]
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ring/SMS)

Fast honorar for nøgenfotografering

Fotografen i Århus betaler 1000 kr. for en times fotografering. Honoraret udbetales kontant, bare du har noget ID med.
Forvent at bruge et kvarter til en lille halv time inden fotograferingen på snak, spørgsmål, make-up og lignende.

Skønne billeder!
Kære Ambjørn
Jeg synes det er nogle skønne billeder! Jeg er meget vild med at vi fik lavet nogle billeder hvor jeg binder mig selv op! Det passer rigtig godt ind. Jeg er vild med vores arbejde - og samarbejde!
kram fra Julie

Du får penge i hånden og 20 digitale fotos

Du får kontant honorar for fotografering, når vi er færdige. Du får også de 20 bedste fotos af dig til download via din mail. Lav en forstørrelse til kæresten, eller et flot billede bare til dig selv, en kalender, en fotobog til julegave. Du må bruge de billeder som du har lyst.

Vær tryg ved at blive fotograferet nøgen

Måske har du erfaring som croquis-model i Århus, du er allerede model, eller du er bare nysgerrig efter at prøve et job som nøgenmodel. Du kan være ganske tryg, uanset om du har stor eller lille erfaring som nøgenmodel. En frimodighed og afslappethed omkring nøgenhed er et godt udgangspunkt.

Du fik mig virkelig til at slappe af

Hejsa fotograf. Vil bare skrive tak for en super fotoshoot, du fik mig virkelig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Håber de er blevet gode. Dejligt du er så frigjort som fotograf!
----
WOW!!!
Jeg er lige kommet hjem fra job og har lige set dem igennem. Hold da op, de er virkelig fantastiske!
Ida

Alle kropstyper er smukke

Alle mennesker kan være smukke, fordi den egentlige skønhed kommer indefra. Mine billeder forsøger at fange din indre skønhed, gennem et kamera. Det er en krævende kunstart, så det er godt hvis du er glad for livet. Tilfreds med din krop. At du er tryg når du er nøgen.
Som nøgenmodel skal man være glad for at blive set og beundret af andre mennesker. Tanken om at blive set helt nøgen skal gerne give lidt sommerfugle i maven som kildrer med lyst og glæde.

Fotografens forhold til nøgenhed

Som nøgenfotograf er mit forhold til nøgenhed og seksualitet afslappet, og jeg er nøgen når jeg fotograferer nøgne modeller. Ligeværdighed er vigtigt, og derfor har du også brugsret til billederne.
Gennem mange års undervisning i tantra har jeg lært at se menneskets indre skønhed. Det nøgne menneske er smukt i mine øjne. Jeg elsker at være nøgen.

Følte mig meget tryg

Tak - og du er en virkelig dygtig fotograf!
Jeg kan rigtig godt lide to af dem hvor jeg står med det orange sjal.
Det var en god oplevelse hos dig og følte mig meget tryg.
Anja

Hvordan har du det med nøgenhed?

Du er nøgen, men billederne fokuserer på kvindens indre skønhed. Den livskraft der stråler ud gennem dine bevægelser, huden, ansigtet, armene. Billederne er portrætter af styrke og følsomhed, erotik og begær efter livet, tanker og følelser. Der kan også være humor og inspiration i billederne. Kunstneriske nøgenfotos ser dybden under huden, din indre skønhed. Kan du li' at blive betragtet og beundret når du er nøgen?

Ring eller skriv hvis du vil være fotomodel

Ring hvis du har spørgsmål, eller send en mail med et foto af dig selv, så vender jeg tilbage til dig.Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en billig fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

11