Kontakt Priser Foto Video Søndag 29. Marts 2020

Nøgenfoto: Nude Art, Erotik og Boudoir

Nude Art kaldes også Boudoir foto, eller bare nøgenbilleder. Billederne har til hensigt er at fejre livet, beundre skønheden, være glad for sin krop og sit liv, stå ved sig selv. Vi kan være stolte over at blive set og beundret. Fotografen.dk er nøgenfotograf i Århus.

Nøgen kvinde i live på planeten
Solen er stærk og livet er grønt.

Nøgen kvinde fotograferet bagfra
Der er en bagside ved alting, og den kan være særdeles attraktiv.

Den nøgne kvinde dirrer af vellyst
Hun mærker kraften stige op fra jorden og glide ind i kroppen.

Nøgen kvinde viser pengene hun tjener på kroppen
Kroppen er blød, men samtidig en hård valuta.

Sex appeal i 2 udgaver
Hun er fræk og vifter med trusserne, eller græder en stille tåre. Begge dele virker, ved hun, på forskellige mænd.

Sky kvinde kigger på frisk nøgen kvinde
Nogle dage beundrer hun sit eget indre spejlbillede.

Nøgen kvinde jonglerer
Hun kan lide at have mange bolde i luften.

Nøgne kvinder respekterer ikke dit rygeforbud
Hun elsker at ryge og have noget varmt mellem læberne.

Pink pussy er den nøgne kvindes yndlingsfarve
Farven på en kvindes krop skifter med hendes humør.

Nøgen pige alene i skoven
Hun forsøgte at få øjenkontakt med dig.

Generøs kvinde viser sit bryst
Nænsomt åbner hun for dig.

Hun er nøgen og siger det er tid til sex
Hvad vil du svare hende? Er det tid til sex?

Nøgenbilleder

Jeg synes den nøgne krop er så meget finere at vise, end billeder af krig, sult, forurening og jordens elendighed. Kroppen er naturlig og ren. Nøgenhed er for mig et ideal. Hvis det stod til mig, skulle vi alle sammen være nøgne meget mere, og slappe af omkring kroppens udseende. Vi er skabt som vi er, og vi har lov til at være dem vi er.
Synes jeg.
Hvis du vil være nøgenmodel i Århus, send en mail med et foto.

Friheden og retten til at være nøgen

Jeg kan lide at være nøgen. Er det typisk dansk? Måske, men nøgenhed er udbredt i Sydamerika og Afrika - en del områder i Europa, samt kulturer i Asien. Nøgenhed er en global ting, men fortrinsvis populær blandt naturfolk og i højere udviklede kulturer hvor vi elsker menneskers frihed til at være sig selv og stræber efter ligeværd mellem mand og kvinde.
Puritanere kan være imod nøgenhed, og der er flere stovte kulturer hvor nøgenhed strider mod religiøse opfattelser og traditioner.

Dansk kultur er afslappet omkring nøgenhed. Du må rende rundt i skoven nøgen. Hvorfor du skulle gøre det, det ved jeg ikke, men det er okay i Danmark. Det er lovligt at være nøgen i Danmark, være nøgen på billeder og på video. Det er naturligt. Det er okay. Vi er et vikingeland, et land med en naturlig forståelse af nøgenhed, og en respekt for folks frihed til at være nøgne. Slap af og vær nøgen i dit sommerhus, på stranden, i skoven, i naturen. Det er lovligt og bare dejligt, hvis du kan li' det.

Den kommercielle opfattelse af hvilken type af kroppe der er "lovlige", den er jeg modstander af. Hvis vi skal have en krop som en fotomodel for at rende rundt på stranden i solskin, så er der altså 99% af os som skal gemme os i store klædedragter under parasollen og skamme os. Det er jo dumt! Man er født med en eller anden kropstype, og den har man lov til at være glad for og være nøgen i solskin på stranden.

Jeg synes det er en menneskeret at være stolt og glad for at leve, grine, pjatte, være nøgen. Folk som har det svært med nøgenhed, de kan lade være med at kigge eller tage et kursus i at slappe af og bare være sig selv.


Fotografier fra fotograf i Århus. Fotografen laver billeder fra hverdagen.
Kontakt fotograf i Århus Kunstfoto med historier og dramatik. Journalist xpress 24/7

Ambjørn Happy, fotograf og journalist Fotograf i Århus.
© 2020 Fotografen.dk
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
[email protected]
tlf. +45 26 13 41 11
8000 Århus

Ambjørn Happy laver journalistiske billeder fra hverdagen. Udover at arbejde som kunstfotograf, tager fotografen i Århus også ud til kunst, kultur og lokale begivenheder. Søger du freelance fotograf i Aarhus? Eller en freelance journalist i Aaarhus til at skrive dine pressemeddelelser eller sælgende tekster, måske en videojournalist? Tjek også om du kan få en gratis fotograf i Århus.Fotografen.dk Scenekunst og kultur Kunstfoto og sjov Fashion/Art Photography Portrætfoto Byen og naturen Nude Art Nøgenfoto Video Kontakt Fotografen Videojournalist Priser

Dansk videojournalist

Viking i hverdagen 45 filosofiske historier fra hverdagen og eventyrets verden.

Fotograf i Århus Scenekunst og kultur

Troværdig kommunikation PR, salg og ledelse