Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 5. December 2020 Kl. 22:22

Video: Sexlivet efter kræft

Et godt sexliv efter kræft. Laila Wodtke Nissen tilbyder terapi og dansemeditation til kvinder der har overlevet kræft.
2020 © Ambjørn Happy, Fotograf Århus

Portrætfoto: Hvem er vi inde bagved spejlbilledet

Fotografen elsker ansigter. Vi fortæller historier ud fra det liv vi har levet, vores ansigt bærer på alt det gode der er sket i livet. Det er en udfordring at tage billeder af mennesker der er generte, eller som er hårde ved sig selv. Men jeg har fotograferet langt flere end 1.000 mennesker, så jeg har udviklet en god evne til at gøre folk trygge når de bliver fotograferet, og fortælle et glimt af den fantastiske historie som afspejler sig i dit ansigt.

Håndtrykket er det bedste portrætfoto vi kan få af et menneske. Vi føler personen gennem håndens billede. Okay, et knus er måske stærkere til at give en fornemmelse af det andet menneske. Eller en handling. Hver gang vi gør noget i livet fortæller vi hvem vi er inde bagved. Bag øjet, bag huden, bag ansigtet. Vi fortæller hvor smukke vi er.

Derfor er portrætfoto er sjov kunstart. Det gode foto skal være som et håndtryk, et kram eller en handling, men fotoet har ikke andet end en plan flade med farvede prikker på. Portrætfotoet skal vise dybde, selvom det er ganske fladt i sin natur. Det skal vise hvem vi er indeni, selvom det kun kan fotografere det ydre. Det er en sjov rebus, og løsningen er altid at mennesket er smukt.

Jeg kan lide at tage lidt forskellige billeder af dig, så vælger du selv hvilket foto du vil have på nettet, på væggen eller i passet.


Foto: Stephanie, glad for livet og bæredygtighed


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en billig fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

10