Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Lørdag 5. December 2020 Kl. 23:40

Video: Troen og Ingen på Svalegangen

Teaterstykket Troen og ingen er smukt og rørende. Emnet er sorg, og som sådan noget der er tungt og noget jeg helst vil fortrænge.
2020 © Ambjørn Happy, Fotograf Århus

Kunsten at fortælle en historie på scenen

Vi har set mange tusinde film, millioner af billeder. Og de var gode, nogen af dem. Men ingen af billederne kan konkurrere med scenekunsten. Skuespillere som trækker vejret i samme rum som dig. De sveder, de bevæger sig. Elsker, hader, er ensomme, griner og pjatter. Det er ultimativt bedre end film, fordi scenekunsten er levende, det er nu.

Den levende fortællekunst strækker sin spor tusindvis af år tilbage på planeten. Vi har siddet ved bålene og lyttet til historier. Optrådt for hinanden, danset sammen, pjattet og grinet. Det er menneskets natur at være sammen med andre og dele de historier som er fælles. Historier om kærlighed. Finde sig selv. Kæmpe for sin sag. Komme i tvivl. Falde og rejse sig igen.

Historier fra planetens spind omkring solen

Scenekunsten har det ægte som sker lige nu, scenen kan berøre hjertet i brystkassen. Eneste problem er vel, at en god film kan sættes på pause, men scenekunsten er ikke så tålmodig. Vi må sidde stille, ikke gå i køleskabet, holde fingrene fra kæresten, ingen cigaretter, cola og kaffe. Det er hårdt. Scenekunst er mest for den modige og den stærke som tåler indtryk uden pause. Sådan er også livet. Uden pauseknap.

Jeg elsker at fotografere scenekunst, men det giver sig selv: Intet fotografi af scenen kan konkurrere med den rigtige oplevelse. Scenekunst smager simpelthen bedre med alle sanser, når vi oplever den selv.


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en billig fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

17