Fotograf
Århus

Foto, billeder, tekst og video
Fotografen i Århus, Tirsdag 20. Oktober 2020 Kl. 21:45

Videojournalist Århus + 5 tips til din video

Journalistisk video til dig der er glad for kunst og kultur. Video er den hurtige måde at kommunikere på, når vi vil dele nyheder med verden. Fremfor at skrive kan vi hurtigt lave en video til facebook, hjemmeside, instagram, twitter og så videre. Det er nemt.

5 tips fra videojournalisten

God video tager de stærke værktøjer fra tv, radio og aviser. Det handler om at vinkle nyheden, god lyd og interessante billeder.
Her er nogle tips til dig, der selv vil lave virksomhedens video.

1) Lyden
Lyden er det vigtigste i video. Når lyden er i orden fokuserer vi på billederne. Halter lyden, er den utydelig eller har fejl, kan flotte billeder ikke redde videoen.

2) Reality holder fast i seeren
Hellere sige noget overraskende, end super forventeligt. Din video skal være som en samtale mellem venner. Som et godt show. Video skal overraske, fordi video skal primært holde fast i opmærksomheden.

3) Du sælger hver gang
Al kommunikation handler om salg. Din video sælger din virksomheds produkt. Derfor kan vi fokusere på call to action. Hvad skal der ske, når videoen slukkes? Hvad er dens salg? Troværdighed, tilbud, bonding, PR, branding?

4) Fortæl en god historie
Du kan fortælle en god historie, og her et et eksempel: Vi skal sælge en ny plæneklipper, og vi anvender en love-story: Den flotte fyr kommer ind i restauranten, hvor han ser en dejlig kvinde. Deres øjne mødes. Hun smiler, kigger ned i bordet. Hendes mand slubrer, når han spiser suppen. Hun ser op på den flotte fyr. Pludselig rejser hun sig op og går hen til ham.

Brug nu den love-story når du skal sælge en ny plæneklipper. Eksempel: Plæneklipperen længes efter at bo i et hus hvor den bliver behandlet godt, et sted hvor den bliver værdsat. Vi ser den stå i et hjørne af det mørke og støvede værksted, halvt tildækket af haveredskaber. Naboen kommer forbi og låner en rive. Han kigger medfølende på plæneklipperen. Nat. Da det bliver tidligt om morgenen stikker plæneklipperen af, den triller over til naboen og stiller sig på hans græsplæne. Naboen kommer ud og bliver overrasket, men så smiler han og begynder at klippe sin græsplæne mens fuglene synger. I baggrunden kommer hans kone ud på terrassen. Hun ser spørgende ud. Naboen slipper plæneklipperen som fortsætter alene mens han går over til konen for at sige godmorgen.
"Plæneklipper X3000, mere intelligent end de fleste."

5) Hellere flere små hurtige videoer, end én kæmpe
Lav din video hurtigt. Så har du råd til at lave et forsøg mere, hvis den første video kunne blive bedre. Undgå tunge videoproduktioner, hvor for mange mennesker holde møder og blander sig i din research, optagelser og klip, redigering, ændringer.
Tag ejerskab for din video, men lad andre se den og lyt til deres kommentarer.

Tips om videoteknik

Tekniske specifikationer på video
- Den færdige video til internettet er HD eller UHD.
- Kvaliteten bliver bedre hvis kameraet optager i en højere opløsning end den færdige videos opløsning.
- Interviews bliver bedre med en mikrofon til at sidde på den der taler, en lavalier mikrofon.
- Redigering går hurtigere med kraftige harddiske, godt med ram på computeren og et simpelt videoprogram.
- Lyden vinder med en mixer og en god stationær mikrofon til speak.
- Tjek rettigheder ved anvendelse af musik, video eller billeder fra nettet.


Fotografier fra fotograf Århus
Hvorfor vælge fotografen i Århus: Med fotograf Århus får du hurtig og effektiv kommunikation omkring din kunst og kultur. Som standard får du ret til at anvende billederne til enhver kommerciel anvendelse i dit eget regi, bortset fra videresalg, og du har dermed fuld licens til både annoncer, SoMe, brochurer, plakater og så videre. Du står selv for clearing af modeller og kunstværker i billedet. Billederne er af høj kvalitet, og leveres direkte til dig over email. Har kan du få en gratis fotograf i Århus, hvis din virksomhed er indenfor kunst og kultur.

Fotografen laver billeder fra hverdagen. Ambjørn Happy er fotograf i Århus og billeder fra hverdagen. Jeg er glad for kunst, kultur og lokale begivenheder.

Fotograf, foto og video
Fotograf Århus
Freelance fotograf Århus
Freelance journalist Århus
Freelance video fotograf Århus
Billig eller gratis fotograf Århus
Portræt fotograf Århus
Kunstfotograf Århus
Nøgen model søges Århus
Nøgenfotograf Århus
Fashion/Art modefotograf Århus
Scenekunst og kultur
Billeder fra fotograf Århus
Videojournalist Århus
Fotojournalist Århus
Priser Århus foto & video
Videojournalist
Kontakt til fotograf Århus

Fotograf Århus
Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Århus
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Web: Fotografen.dk


Kunstfoto og sjov Århus By og natur i Århus Nude Art Nøgenfoto Pressefoto

0